Anvelopele Barez, pentru prima data in Romania

Acces Auto Trading distribuie pentru prima data in Romania doua modele de anvelope pentru camioane produse de compania iraniana Barez. Aceste doua modele, H 870 si HT 870,  sunt create pentru semiremorca si sunt all-season. Anvelopele Barez au o aderenta ridicata, zgomotul este redus si testele au arata ca sunt rezistente la uzura. Anvelopele Barez au un comportament satisfacator atat pe pistele uscate cat si ude, dar si o manevrabilitate ridicata, ceea ce semnifica o interactiune excelenta intre aderenta, ghidaj lateral si echilibru.

Anvelopele Barez

- BAREZ 385/55R22.5 HT870 –  Indice greutate/Indice viteza: 160M - max. 130 km/h, aplicatie: autostrada, all-season

- BAREZ 385/65R22.5 H870 –  Indice greutate/Indice viteza: 160M - max. 130 km/h, aplicatie: autostrada, all-season

Compania iraniana Barez produce o gama larga de anvelope folosind ultimele tehnologii lansate de un cunoscut brand din Germania. Deasemenea Barez detine unul dintre cele mai avansate si moderne piste de testare si laboratoare din Orinetul Mijlociu si Asia de est. In 2014 cei de la Barez si-au marit suprafata de testare la 90 de hectare de teren in provincia Kerman.Anvelopele Barez sunt recomandate de mari producatori din industria auto.

Anvelopele Barez

Barez Industrial Group a fost infiintata in 1984 in Iran si a fost prima fabrica producatoare de anvelope din aceasta tara araba. In momentul de fata Barez Industrial Group produce peste 5 milioane de piese si este liderul pe piata de anvelope din Iran. In anul 2003 a incheiat un contract de colaborare cu un concern german, mare producator de anvelope din lume, pentru a lansa o noua gama de anvelope special create pentru camioane si autobuze, autocare.