Anvelopele Belshina, perfecte pentru camioane

Belshina sau  Belаruskaya shina ( Anvelope belarusiene) este o companie fondata in 1963 in orasul bielorus Babruysk. Compania produce peste 180 de modele de anvelope pentru autovehicule industriale, agricole, dar si pentru autocare, camioane. Peste 90% dintre cauciucuri sunt radiale. Belshina foloseste ultimele tehnologii din domeniu pentru a indeplini standardele internationale de calitate si astfel colaboreaza cu peste 36 de tari.

Producatorul de anvelope Belshina are drept scop principal inbunatatirea constanta a produselor sale si se concentreaza pe crearea de produse de top pentru gama de avelope industriale si agricole.

Anvelopele Belshina variaza atat ca design cat si ca structura interioara in functie de consistenta cauciucului, a numarul de pliuri, a carcasei, si a axului utilizarii. Gama de anvelope Belshina cuprinde anvelope pentru directie, tractiune sau trailer/remoca/semi-remorca si all position.

Anvelopele Belshina, perfecte pentru camioane

Anvelopele Belshina pentru trailere sunt recomandate remorcilor destinate unei game largi de aplicatii rutiere. Sunt pneuri cu o carcasa robusta pentru o rezistenta marita la uzura.

Anvelopele Belshina de directie au fost create pentru camioanele ce au nevoie de stabilitate si o tinuta de drum buna si o franare eficienta pe sosele. Anvelopele Belshina garanteaza o uzura uniforma, kilometraj mare de utilizare si o rezistenta mica la rulare.

Anvelopele Belshina de tractiune sunt recomandate pentru drumurile nationale si in interiorul localitatilor, pentru autovehicule comerciale si de distributie, pentru solicitari frecvente de accelerare si franare.

Anvelopele Belshina all position sunt ideale pentru drumurile nationale pentru camioanele ce au nevoie de stabilitate si o franare eficienta pe sosele.

Anvelopele Belshina se distanteaza prin raportul calitatepret mai mult decat atragator. Oferta noastra cuprinde intreaga gama de anvelope pentru camioane la cele mai bune preturi!